DoorBrekers serie

Nieuws

21 november 2018 door DoorBrekers

DoorBrekers start een serie met de meest gestelde vragen over God en geloof

Geloof roept altijd vragen op. Iedereen gelooft iets. Bestaat God? En als God al bestaat, waarom is er dan zoveel pijn in de wereld? DoorBrekers start vanaf zondag 25 november een intrigerende 4-delige serie die je meeneemt vanaf het ontstaan van de aarde, tot ver in de toekomst en welke rol jij daarin speelt.

De serie is getiteld 'Alpha en Omega' en behandelt vragen als 'Kun je bewijzen dat God bestaat?' 'Wie bepaalt goed en kwaad?' 'Schepping of evolutie?' 'Als God liefde is, waarom is er dan lijden in de wereld?'

De spreker van de serie is Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers. Paauwe: "De kerk is niet alleen een plek voor gelovigen. Iedereen is welkom, ook mensen die twijfelen of God bestaat. Het is juist een plek waar je kunt ontdekken of God bestaat, wie God is en hoe je het maximale uit het leven haalt. De serie start op zondag 25 november en duurt vier weken.

DoorBrekers is een moderne kerk met vijf locaties in Nederland en is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe. Elke zondagochtend is er een dienst om 10:30 uur in Barneveld, Amersfoort, Zwolle, Zeeland en in Drechtsteden. De diensten zijn ook live te volgen via YouTube, Facebook Live en DoorBrekers.tv. Kijk voor meer informatie op DoorBrekers.nl.

Reacties

H
Even voor de duidelijkheid: het is dus een prekenserie? Geen serie op video?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher