Nieuws

16 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Alena (4) doet hartverwarmende oproep aan K3 voor haar lotgenoten

De kleine Alena uit Hengelo heeft een hartverwarmende oproep gedaan aan K3. Het 4-jarige meisje was onlangs aanwezig bij een K3 concert. Hoewel ze erg heeft genoten was er eigenlijk maar één ding wat haar voor en tijdens de show bezighield: K3 vragen een bezoek te brengen aan haar lotgenootjes in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Groningen.

Ondanks haar opname in het ziekenhuis had Alena toestemming gekregen van de verpleegkundigen om naar het concert te gaan. Dit gold natuurlijk niet voor alle andere kinderen op haar afdeling. En als de kinderen niet naar K3 mochten, zo bedacht ze, dan zou K3 maar naar het ziekenhuis moeten komen.

Hart van goud
"Vanmorgen heeft deze meid er echt van genoten!", schrijft haar moeder, Müǵda Rikkerink, enthousiast op Facebook. Het meisje heeft echter een vraag aan de drie zangeressen. "Onze kleine meid heeft een hart van goud", vervolgt Müǵda. "Alena kon gelukkig bij de show zijn, maar ze zou heel graag willen dat jullie een bezoekje brengen bij al haar lotgenootjes die in het #prinsesMaximaCentrum liggen en er helaas niet bij konden zijn."

Mooi om te zien dat dit kleine meisje, ondanks haar eigen ziekte, zoveel geeft om de mensen om haar heen. Daar kunnen wij zeker nog wat van leren!

Inmiddels heeft Studio100 laten weten dat K3 het bericht van Alena in goede orde heeft ontvangen. Er zal contact worden opgenomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher