Witte Huis

Nieuws

16 november 2018 door Hello Christian

Video: Donald Trump nodigt Bethel Music uit in het Witte Huis

Dat president Donald Trump zeer open en verbonden is met het christelijk geloof, bewees hij deze week weer eens. Terwijl christelijke voorgangers de deur plat lopen in het Witte Huis, heeft hij nu ook christelijke aanbiddingsgroepen uitgenodigd om God er te aanbidden. Onder andere Bethel Music was aanwezig.

Een krachtige sessie van lofprijs brak uit toen christelijke zangers zoals Tauren Wells, Jenn Johnson en Jonathan Helser in het Witte huis waren. Trump heeft zeer nauwe connecties met hen.

De bijeenkomst is georganiseerd door Paula White, de hoofd van Trump’s geloofs-adviseurs.

Dominic Shahbon, de eventmanager van Bethel Music’s, deelde deze video op Instagram. “We hadden de eer om naar het Witte Huis te gaan voor een #Geloofs-update. Ze wilden specifiek weten over de geloofs-initiatieven die gebeuren. Er vinden geweldige dingen plaats, ook al zeggen de media van niet.”

“God is zeker aan het bewegen in dit land en door Zijn kerk”, vervolgt Shahbon. “Laten we mensen zijn die geen dag voorbij laten gaan zonder te bidden voor onze president en zijn geweldige regering. En dankjewel @Paulamichellewhite voor alles wat je doet om dit mogelijk te maken. Het is waarlijk krachtig om dit te zien en ik ben aangeraakt!”

Dit bericht bekijken op Instagram

What an amazing day at The White House ... closed out with a time of worship and prayer! I wish everyone would come up and experience this! #realnews

Een bericht gedeeld door Paula White-Cain (@paulamichellewhite) op

Veel christelijke leiders roepen dringend op om te bidden voor president Trump. Veel politieke tegenstanders, en volgens pastors zelfs heksen, doen er alles aan om Trump en in ogen van veel kiezers pro-christelijke beleid aan te vallen.

Reacties

J
Pijs de Heer! Laten we bidden voor Trump, God gebruikt hem!
Wist u overigens dit al De krant "Toronto Star" houdt nauwgezet de leugens, verdraaiingen en fake news bij die President Trump de wereld instuurt. Sinds Trump de eed aflegde op 20/1/07 werd hij al 3.749 keer op een valse bewering betrapt, dus 4,4 per dag. Maar in de maand vóór de tussentijdse verkiezingen van 6/11/18 liep dat gemiddelde op tot 26,3. De absolute piek lag op de maandag voor de stembusslag: 74 per dag! De zondag voor de verkiezingen waren er dat 54 en ‘s zaterdags kwam hij aan 58....
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher