Kees van der Staaij

Nieuws

16 november 2018 door SGP

SGP pleit voor stop op Nederlands geld naar Palestijnen

Er moet geen Nederlands geld meer worden overgemaakt naar de Palestijnen zolang er geen eind komt aan het belonen van terroristen. Dat vindt SGP-leider Kees van der Staaij. Hij wil hierover een stemming in de Tweede Kamer.

Donderdag debatteerde de Tweede Kamer met minister Blok over de begroting van Buitenlandse Zaken. De SGP maakt daarbij een punt van de Nederlandse financiële steun aan de Palestijnen.

Dit punt speelt al jaren, en ondanks toezeggingen dat er werk van zal worden gemaakt, blijft alles hetzelfde. De SGP wil daarom dat er nú een streep wordt getrokken. Geen verbetering, dan geen geld. Kees van der Staaij: “Ik voel er niks voor om nog langer aan het lijntje te worden gehouden. Zolang de PA geen geloofwaardige stappen zet om de misstanden te stoppen, moeten we stoppen met nóg meer geld over te maken.”

Bekijk ook deze video:

Reacties

C
Hoeft hun niet te schokken, want dat wisten ze allang. Maar het nedderlandse geld moet toch ergens blijven. Want de armoede in nederland bestrijden is er niet bij. Hebben we GEEN geld voor.
REAGEER
T
Iedereen kan weten hoe bedrieglijk de Palestijnse leiding is. De zoon van een vooraanstaand leider Mosab Hassan Yousef deed een boekje open. https://www.youtube.com/watch?v=c2NaiX-hvVQ&t=7s

Wie voorstaat om financiële steun te geven moet dan ook verantwoordelijkheid daarvoor nemen. Van een gedegen controle hoe het geld besteed wordt lijkt geen sprake.

REAGEER
J
helemaal mee eens!

geen euro naar mensen die anderen naar het leven staan
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher