Gert-Jan Segers

Nieuws

15 november 2018 door Jeffrey Schipper

Gert-Jan Segers luidt noodklok over toestroom Oost-Europeanen: "Arbeidsmigratie is potentieel gif"

"In plaatsen als Bodegraven zie je enorme concentraties van Oost-Europeanen. Het gaat de spankracht van de lokale gemeenschap te boven," zegt Gert-Jan Segers in Elsevier Weekblad. In het weekblad luidt de ChristenUnie-leider de noodklok over de toestroom van arbeidsmigranten.

De christenpoliticus merkt op dat het gros van de Oost-Europeaanse arbeidsmigranten niet voor seizoenswerk naar Nederland komt maar met het gezin in Nederland blijft. "Onze vrachtwagenchauffeurs worden uit de markt gedrukt door de valse concurrentie van mensen die via een Cyprusconstructie geen belasting betalen. (...) De Nederlandse loodgieter legt het af tegen de Poolse die het werk voor minder wil doen, omdat hij geen premies afdraagt.

Wij mogen niet met de Oost-Europeanen dezelfde fout maken als toen met Turken en Marokkanen. We kunnen ons dat niet veroorloven."

Lees hier het volledige interview in Elsevier Weekblad.

Reacties

A
De VVD neokolonialisten vulden, en vullen hun zakken door goedkope niet Nederlanders ten koste van de culturele christelijke Nederlandse samenleving.

Hidden agenda van Duitsland vanuit frustratie van verloren oorlogen, vreedzame 3e Reich vorming.

Dweilen met de kraan open.
REAGEER
Ik begrijp niet waarom Segers Oost-Europeanen meer haat van moslims, de problemen die hun migratie veroorzaakt wel aan de orde stelt en er een 'oplossing' voor wil die van de moslimmigratie wel noemt, maar kennelijk niet wil 'oplossen'.
REAGEER
B
Eens met Kees v A.

Niet de duivelse achtergrond van de islam willen benoemen, maar "islam als gelijkwaardige religie in Nl. blijven zien" en bovendien de koranallah als "dezelfde als JHWH.

En dan nu Paul Scheffer citeren, die wel spreekt van een multicultureel drama mbt de islamisering , geheel i.t.t. Segers, met zijn "de vrijheid van moslims is mijn/onze vrijheid".

Het wordt Segers een beetje te veel, te veel moslims, te veel oost-europeanen, .....

Misschien toch es "minder, minder, minder" gaan bedenken?

Ben Kok (j-chr. pastor)

REAGEER
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher