Newfunds

Nieuws

21 november 2018 door Newfunds

Seminar over effectieve (online) fondsenwerving

Newfunds organiseert samen met haar partners op dinsdag 12 februari 2019 in Utrecht een seminar over trends en ontwikkelingen in fondsenwerving.

Hoe vraag je effectief om donaties voor jouw non-profit organisatie? Steeds meer organisaties zijn actief op de Nederlandse markt in het werven van die giften. Non-profit organisaties moeten meer doen om zichtbaar te zijn. Hoe maak je de impact van je project duidelijk?

Tijdens het seminar komen diverse sprekers aan het woord en worden de laatste trends in fondsenwerving gedeeld. Een van de deelnemers van het Newfunds seminar van oktober 2018 zegt: ‘Ik vond het interessant om de trends en ontwikkelingen in fondsenwerving te horen. Hier wil ik concreet mee aan de slag gaan.’

Programma Het seminar start om 12.00 uur met een lunch. Om 13:00 uur start het plenaire gedeelte. Na de pauze kan men kiezen uit een aantal praktische workshops: ‘Succesvolle aanvraag voor vermogensfondsen schrijven’ ‘Google Ads voor Non-profits: Succes Granted’ en ‘Hoe breng je een customer journey in kaart?’ Daarnaast maken de deelnemers kennis met een aantal slimme IT-oplossingen, waarmee je fondsenwerving kunt aanpakken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel om 17.00 uur. Aanmelden kan via deze website.

Newfunds Newfunds biedt een betaalbare en concrete online toolkit voor kleine tot middelgrote non-profitorganisaties. Het bestaat uit een unieke samenwerking tussen meerdere organisaties. Gebruikers van Newfunds worden bovendien onderdeel van een netwerk met andere professionals uit het vakgebied. Binnen deze groep denken gebruikers mee met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Newfunds is een merk van Newrise.

Lees hier meer over Newfunds.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher