Nieuws

14 november 2018 door Dick van den Bos

Best Life Church organiseert genezingsdienst in Utrecht

“Ik ben genezen van terminale kanker tijdens een genezingsavond. De dokter gaf mij nog 3 maanden te leven..” Zo luidt het getuigenis van Ben, die inmiddels 14 jaar geleden naar een Genezingsavond van Best Life Church kwam. Aanleiding was een poster in Leidsche Rijn. Ben (nu 82 jaar) is blij dat hij gegaan is: “Anders was ik er nu niet meer geweest...”

Ben is God dankbaar en heeft ervaren dat het bidden in de naam van Jezus veel kracht heeft. Hij nodigt daarom iedereen uit te komen naar de eerstvolgende Genezingsavond op vrijdag 16 nov.

Ga voor deze en andere genezingservaringen naar de website van de kerk: www.BestLifeChurch.nl. Elke week wordt er ook op Ustad-TV een getuigenis verteld van iemand die genezen is in Best Life Church. Dit gebeurt in het t.v.-programma ‘Utrechters voor Utrechters’ en wordt uitgezonden elke zondag om 12.00u.

Voorganger Paul van der Boom van deze inmiddels 700 mensen tellende kerk: “Het enige wat wij doen is bidden. God doet dan de wonderen. Het is precies zoals Jezus ons geleerd heeft: 'Bid en je zult ontvangen'.

Iedereen is hartelijk uitgenodigd op deze Genezingsavond. Deze is op vr. 16 nov., begint om 20 u. en wordt gehouden in de theaterzaal van de Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, in Leidsche Rijn. De toegang is vrij.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher