Mooi

13 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Dochter van 'wraakvader' geschrokken van hoge straf: 'Hij deed het voor mij'

Gisteren werd Mario H. in hoger beroep veroordeeld tot 4,5 jaar gevangenisstraf. Dit in verband met de poging tot doodslag op de stalker van zijn dochter, Cherlaine. Zij vertelde erg geschrokken te zijn van de straf, zo meldt RTL.

In eerste instantie zou de H. veroordeeld worden tot tien maanden cel voor zware mishandeling. De straf werd gisteren echter aanzienlijk hoger. "Het is heel erg moeilijk", vertelde Cherlaine bij RTL Late Night. "Hij deed het voor mij."

De 14-jarige Cherlaine werd lastiggevallen door oud-tbs'er Jack S. uit Eindhoven. S. probeerde via internet contact te maken met haar en een afspraakje te plannen. Toen Mario H. oog in oog kwam te staan met S. kon hij zijn woede niet beheersen. Mario H., inmiddels omgedoopt tot de 'wraakvader', takelde S. dusdanig toe dat deze in het ziekenhuis belandde.

Ook Cherlaine's moeder was te gast bij RTL Late Night. Zij hoopt dat mensen zullen leren van de situatie en inzien dat het internet ook gevaarlijke aspecten heeft. "Voor ons is het belangrijk dat andere ouders worden gewaarschuwd hoe gevaarlijk internet is", zei ze. "Internet heeft heel veel leuke kanten, maar er loert ook een heel gevaarlijke kant."

Een belangrijke les voor ons allemaal!


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals