charlie

Mooi

13 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Charlie (5) overleed in de armen van zijn moeder: 'Het spijt me'

De 5-jarige Charlie Proctor overleed deze week na een lange strijd tegen kanker. Vlak voordat hij stierf verontschuldigde hij zich echter nog aan zijn ouders.

Charlie overleed afgelopen week in de armen van zijn ouders. "De wereld heeft een geweldige jongen verloren", schreef zijn moeder op Facebook. Twee jaar geleden ontdekten artsen een tumor bij Charlie. Hij onderging een levertransplantatie, maar dit was echter niet genoeg. De klein jongen kreeg afgelopen zomer te horen dat hij nog maar een paar weken te leven zou hebben.

De situatie leek even beter te worden toen verschillende testen positief terugkwamen. "Het gaat beter met Charlie de afgelopen dagen", schreef zijn moeder. "Ik hoop, bid en vraag om een wonder! Wonderen bestaan en ik bid dat Charlie er ook een mag ontvangen!"

Helaas ging de gezondheid van Charlie plotseling in een razend tempo achteruit. "Jij hebt mij laten zien wat liefde echt betekent, Charlie", zei zijn moeder na zijn dood. "Nu is het tijd om te vliegen. Ik ben zo trots op jou. Je hebt zo hard gevochten. Mijn baby, ik heb zoveel verdriet. Ik zal je voor altijd missen. Slaap zacht."

Het spijt me
Charlie's moeder schreef eerder al een hartverscheurend bericht waarin haar zoon zijn excuses aanbood voor zijn ziekte. "'Mama, het spijt me' zei hij tegen mij", vertelt ze. "Hij bood zijn excuses aan omdat hij weer wilde kunnen bewegen en hij had het idee dat hij zich daarvoor moest verontschuldigen. Mijn hart brak! Geen enkel kind zou deze emoties moeten ervaren. Geen enkele ouder zou zijn kind langzaamaan moeten zien verdwijnen. Als het Charlie's lot is om te gaan, dan hoop ik dat de engelen hem snel mee zullen nemen, zodat hij niet meer zo hoeft te leiden."

Wij wensen de nabestaanden van Charlie veel sterkte.

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher