God

12 november 2018 door Dick van den Bos

Pastor Chad vertelt zijn verloofde: 'Seks buiten het huwelijk is geen optie'

Gospelartiest Michelle Williams onthulde dat ze duidelijke grenzen heeft gesteld samen met haar verloofde, pastor Chad Johnson als het gaat om seks. Dat deden ze meteen toen ze begonnen te daten.

Het stel krijgt hun eigen reality show, getiteld ‘Chad Loves Michelle’. In een recente promotie-campagne in New York City werden ze open over het onthouden van seks voor het huwelijk.

Michelle: “Toen we begonnen te daten, zei Chad: ‘Seks is geen optie.’ Ik ben geen maagd meer, dus als mensen denken dat ik perfect ben, dan klopt dat niet. Maar dit was zo goed, want ik voelde geen druk voor seks om een man te behouden.”

Puurheid
Williams, die opgroeide in de kerk, geeft toe dat ze in het verleden altijd in relaties stapte waarbij ze voelde dat de mannen niet toegewijd waren. Deze keer is het volledig anders.

“Alles werkt in mijn leven, niets hapert”, grapte Johnson, om aan te geven dat hij nog steeds een zeer gezonde man is, maar dat hij vasthoudt aan de belofte van puurheid. Later grapte hij dat ze het liefst in het buitenland willen trouwen, omdat Michelle het moeilijk vindt om te wachten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher