obama

Nieuws

12 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Michelle Obama open over haar miskraam en ivf-traject

Morgen komt het nieuw boek van Michelle Obama uit genaamd 'Becoming'. In het boek vertelt de vrouw van voormalig president Barack Obama eerlijk over de moeilijkheden die ze heeft moeten ondergaan om kinderen te kunnen krijgen. In een interview met abcNews lichtte ze alvast een tipje van de sluier op. Haar verhaal is voor veel Amerikaanse christenen tot zegen.

Twintig jaar geleden kreeg Michelle een miskraam. "Het voelde alsof ik had gefaald, omdat ik niet wist hoe vaak miskramen voorkomen. Dat komt omdat we er nooit over praten", zei Michelle. "Dat is een van de redenen waarom ik het zo belangrijk vind om met jonge moeders te praten over het feit dat miskramen kunnen gebeuren."

Na haar miskraam werd Michelle een ivf-traject aangeraden. Uiteindelijk besloten zij en Obama dit een kans te geven. Het koppel heeft inmiddels twee dochters; Sasha (20) en Malie (17). Met haar eigen ervaringen hoopt Michelle het taboe rondom miskramen en ivf te kunnen doorbreken.

Relatieproblemen
Niet alleen haar zwangerschap kwam aan bod, de voormalige First Lady sprak ook over haar huwelijk met Barack dat van tijd tot tijd zijn pieken en dalen heeft. "Ik ken veel jonge koppels die worstelen en denken dat er iets mis is met hun relatie", legde ze uit. "En ik wil dat ze weten dat Michelle en Barack Obama ook aan hun huwelijk werken en daar hulp bij krijgen als dat nodig is."


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher