Mooi

12 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Vader schrijft hartverscheurende brief na het verlies van zijn dochter

Het was een tragisch weekend voor de vader van Lucy Moroney. Zes jaar na de dood van zij vrouw is de Britse vader nu ook zijn dochter verloren. Op Facebook schreef hij een ontroerende brief aan zijn kleine meid.

Net iets meer dan een jaar geleden ontdekten artsen een hersentumor bij Lucy die niet behandeld kon worden. Haar vader wilde de moed niet wilde opgeven en reisde de wereld af op zoek naar de beste specialisten. Desondanks is het meisje afgelopen vrijdag overleden aan de gevolgen van haar ziekte.

"Jouw licht heeft heel fel gebrand"

Licht
"Lucy, toen je bijna elf jaar geleden geboren werd, kozen je moeder en ik jouw naam omdat de betekenis van jouw naam ‘licht’ is. En jouw licht heeft heel fel gebrand, lieverd", schrijft de rouwende vader op Facebook. Eerder al verloor hij zijn vrouw toen ze 24 weken zwanger was.

"Nadat mama en Ruby zes jaar geleden hun laatste adem uitbliezen, was het traumatisch en hartverscheurend om jou ook te laten gaan", vertelt hij. "Hoe pijnlijk het ook was om mee te maken, ik had nergens anders willen zijn. Jij was mijn droomdochter, absolute perfectie. Je was goud, zo zorgzaam, mooi en met een goed hart. Dat moet je van je moeder hebben geleerd."

Trots
"Ik ben zo trots om jouw vader te zijn. Je hebt nooit geklaagd tijdens de behandeling en jouw kracht maakte een grote indruk op mij. De wereld is een veel minder leuke plek zonder jou, ik hoop dat mama en Ruby nu voor je zorgen."

"Ik ga nooit over dit grote verlies heenkomen en zal altijd van je blijven houden"

Tenslotte laat de vader weten dat hij zijn best heeft gedaan om zijn meisje te redden, om te zorgen dat de ziekte zou verdwijnen. "Ik heb mijn best gedaan", schrijft hij. "Ik ga nooit over dit grote verlies heenkomen en zal altijd van je blijven houden.Slaap zacht mijn engel. Ik houd heel veel van je. X Papa."

Wij bidden voor Lucy's vader en zijn familie en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd. 

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher