Nieuws

12 november 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Waddinxveen: ds. R. W. de Koeijer

Ds. R. W. de Koeijer gaat Bilthoven binnenkort verlaten. De hervormde predikant heeft het beroep van de hervormde wijkgemeente West in Waddinxveen aanvaard. Sinds 2012 is De Koeijer verbonden aan wijkgemeente De Ark in Bilthoven. Vorig jaar vierde hij zijn 25-jarig ambtsjubileum.

De gereformeerde kerk (PKN) op Urk moet verder zoeken naar een predikant, omdat ds. T. C. Verhoef heeft besloten om in Nijkerk te blijven. Hij kreeg een beroep omdat ds. E. J. de Groot onlangs verhuisde naar Katwijk aan den Rijn. 'De hoor- en beroepingscommissie zal dus opnieuw op zoek moeten naar een derde predikant voor onze gemeente,' laat de kerkenraad weten.

Ds. G. H. Molenaar gaat niet aan de slag in Nijkerk. De hervormde predikant uit Doornspijk heeft bedankt voor een beroep van wijkgemeente 1. Deze gemeente is vacant in verband met het vertrek van ds. H. Russcher. Hij verhuisde vorig jaar naar Veenendaal. Molenaar denkt de komende tijd nog na over beroepen uit Sint Anthoniepolder en Woudenberg (wijk 1).

De gereformeerde kerk (PKN) in Boven-Hardinxveld verwelkomt een nieuwe dominee. In deze gemeente gaat mw. C. M. Stoetzer-Melissant voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De gemeente was vacant omdat ds. S. Ris in 2016 naar Rijssen vertrok. PKN-predikant A. P. S. van der Meulen gaat aan de slag als krijgsmachtpredikant.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher