zelfdoding

Levensverhaal

14 november 2018 door Groot Nieuws Radio

Terugluisteren: Cor wilde vorig jaar uit het leven stappen

Cor Aalbers had gepland om op 18 december 2017 uit het leven te stappen. Ondanks zijn nieuwe relatie bleef hij last houden van depressieve buien. Cor zag geen uitweg meer. Net op tijd krijgt zijn leven een bijzondere wending, schrijft Groot Nieuws Radio.

"In 1999 begon ik een transportbedrijf, maar dat ging door toedoen van de bank en overheid failliet. Dat deed me veel zeer. Ik moest van 26 man personeel afscheid nemen. Ik kwam in een negatieve spiraal terecht en werd hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de schulden, maar die kon ik niet voldoen. Door middel van schuldsanering kwam Cor uit de schulden en pakte hij zijn leven weer op. 

Op de camping ontmoette Cor een leuke vrouw voor wie er twee belangrijke dingen in haar leven zijn: haar kinderen en God. Toen zijn vriendin aangaf dat Cor zelf met de depressie aan de slag moest en de relatie tot die tijd zou stoppen, kwam Cor in een diep dal terecht waarin hij geen uitweg zag. Op 18 december 2017 zou hij uit het leven stappen. Maar dat plan ging niet door...

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher