Mooi

08 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Man vraagt vriendin ten huwelijk tijdens de NYC Marathon

Het huwelijk is iets prachtigs. Twee mensen die ervoor kiezen om voor altijd bij elkaar te zijn. Het huwelijksaanzoek kan soms echter best spannend zijn. Zo ook voor Dennis Galvin. De romanticus wilde zijn vriendin, Kaitlyn Curran, tijdens de New York City Marathon de grote vraag stellen.

Dennis wachtte aan de zijlijn. Toen Kaitlyn voorbij kwam rennen klom hij plotseling over het hek, ging op één knie zitten en vroeg haar ten huwelijk. Volgens zijn nichtje, Kathleen Figueroa, was Dennis erg zenuwachtig voor dit moment. Maar gelukkig zei Kaitlyn onmiddellijk 'ja'. "Ze huilde een beetje, zei ja, gaf hem een knuffel en zei: 'Okay, ik moet mijn wedstrijd af gaan maken!'", vertelde Kathleen tegen CBS News.

Kathleen liep verder met een ring om haar vinger en een grote glimlach op haar gezicht. Ze deed ongeveer vier en een half uur over de marathon.

Twitter boos
Niet iedereen was echter gecharmeerd van Dennis' actie. Verschillende mensen op Twitter vinden dat hij had moeten wachten tot het einde van de race met zijn aanzoek.

Positiviteit
Toch zijn er gelukkig ook mensen die de kant van Dennis kiezen. "Misschien vond ze haar tijd niet eens belangrijk", oppert iemand. "En hield ze gewoonweg zoveel van hem dat ze 'ja' zei. Einde verhaal."

Slimme actie of juist niet, het koppel zelf is in ieder geval erg gelukkig. Na de race hebben de twee de verloving uitbundig gevierd. Kathleen: "Ze zijn allebei hartstikke blij. We kunnen niet wachten tot de bruiloft!"

Wij wensen het koppel veel geluk en vreugde in hun leven. 

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify