God

09 november 2018 door Jeffrey Schipper

God sprak tot Dick terwijl hij wachtte op de bus

Deze week stond Dick van den Bos op de bus te wachten. Vaak is dat een moment waarop mensen zich kapot vervelen. Het wachten op de bus pakte in zijn geval op een bijzondere manier uit.

"God maakte mij duidelijk dat de jongen die ik tegenkwam een zieke ouder heeft," laat Dick weten via Facebook. "Toen deelde ik met hem over de liefde die God voor de jongen heeft. En ik vertelde dat God nog steeds spreekt en dat ik sterk het gevoel had dat hij misschien ziekte in zijn familie heeft. Toen zei hij dat zijn moeder kanker had.

Ik vond het zo bijzonder, en ik zag echt dat hij het er moeilijk mee had. Ik mocht voor hun situatie bidden en hij voelde zich super erg bemoedigd en toen hij de bus uit ging wilde hij me nog een keer bedanken. Het maakt me zo dankbaar voor de persoon die Jezus wil zijn voor deze mensen!

Ik maak dit soort dingen vaker mee, maar ik wilde dit graag met jullie delen. God is heel persoonlijk en bewogen met mensen en dat is Hij ook met jou!," laat Dick weten.

Lees ook: Dick laat zich leiden door de Heilige Geest: "God zei dat ik naar dat festival moest" en Dick deelde in de trein een profetie met zijn buurman.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify