herman van veen

Mooi

07 november 2018 door Redactie

Schitterend optreden van Herman van Veen bij DWDD

Herman van Veen geeft een schitterend optreden in De Wereld Draait Door (DWDD). Aan tafel naast presentator Matthijs van Nieuwkerk zingt Van Veen 'Liefde van Later', zijn vertolking van het Franse Les Vieux Amants.

Je kan je het nauwelijks voorstellen als je Van Veen op het podium ziet springen, dansen en rennen, maar de man die ruim 500 keer in Carré stond, in binnen- en buitenland wordt gevierd en zo langzamerhand elke denkbare koninklijke en presidentiële onderscheiding opgespeld heeft gekregen, is 73 jaar. Wat een legende! 

Beluister dit prachtige lied over echte liefde, die ondanks moeilijkheden en fouten, altijd blijft bestaan. "Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet 't echt wel liefde zijn. Ondanks de vele kille uren, de domme fouten en de pijn. (..) Ik hou van jou, met heel m'n hart en ziel hou ik van jou, langs zon en maan tot aan het ochtendblauw, ik hou nog steeds van jou. Voorgoed van jou..."


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

J
Wat is hier "christelijk" aan? Vast en zeker een promo voor het nieuwe semi religieuze Bambr. Ik hoor de kliko al klapperen

Wat een niveau.....
Simpel. Bij Jezus gaat het om de liefde. Liefde voor God en liefde voor elkaar als medemens. Liefde tussen echtelieden is een geheimenis en beeld van Gods liefde voor zijn gemeente. Hoe komt het toch dat mensen die zich Christen noemen veel beter het lied van het oordeel dan het lied van de liefde kennen?
A
Ik gun de redacteuren van CIP een beter begrip van wat echte liefde is ...
REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify