Nieuws

06 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Stel komt vlak na hun bruiloft op tragische wijze om

Het moest een prachtig weekend worden voor Will en Bailee. Helaas eindigde hun huwelijksdag op tragische wijze. Het koppel kwam anderhalf uur na hun bruiloft om bij een helikoptercrash, zo meldt CNN.

Will Byler en Bailee Ackerman Byler trouwden afgelopen zaterdag op het landgoed van Will's familie en verlieten het feest met een helikopter. Ze werden uitgezwaaid door hun vrienden en familie. Tien minuten later crashte de helikopter op een heuvel in Texas. Het wrak werd de volgende ochtend gevonden door de familie.

"De helikopter was op weg naar het vliegveld in San Antonio en zou daar rond middernacht aankomen", schrijft journalist Charly Edsitty op Twitter. "Toen de familie niemand kon bereiken, kwamen ze erachter dat de helikopter een noodoproep had gedaan en vervolgens van de radar was verdwenen." 

Op social media is iedereen in shock over de hartverscheurende gebeurtenis. "Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat twee van onze Bearkats, Will Byler en Bailee Ackerman Byler, overleden zijn tijdens een helikopter ongeluk", plaatste de Houstonian op Facebook.

"We vragen iedereen om te bidden voor de Byler en Ackerman families." 


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify