‘Daarom Kerst’

Nieuws

06 november 2018 door Kerk in Actie

‘Daarom Kerst’ brengt opnieuw gratis kerst-cd uit

Vanaf vandaag is het mogelijk om een gratis kerst-cd te bestellen via www.daaromkerst.nl. Net als vorig jaar, toen de actie een groot succes was, kunnen particulieren gratis een kerst-cd bestellen. Kerken of scholen die de cd’s in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding. De organisatie van ‘Daarom Kerst’ wil de mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst echt om draait.

Over de hele wereld wordt in december Kerst gevierd. Kerstbomen, kerstcadeaus en wintermarkten bepalen voor een groot deel onze kerststemming. Voor christenen draait het niet om bomen of lichtjes. “Wij vieren met Kerst de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte is het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie”, aldus organisator Daan Damsteeg.

Licht in de nacht - Lucas Kramer
Dit jaar is bij Daarom Kerst gekozen voor een cd van artiest Lucas Kramer onder de titel ‘Licht in de nacht’. Op de cd staat onder meer het lied ’Toen en Nu’, een Nederlandse uitvoering van het bekende lied The Prayer. Voor kinderen is er na het succes van vorig jaar ‘Wij vieren Kerst’ (volume 2).

Net als vorig jaar treedt Lucas Kramer deze kerst samen met Pearl Jozefzoon op door heel het land. Ze brengen tijdens hun concerten onder andere een prachtige versie van ‘Stille Nacht’ ten gehore.

Een gratis cd. Voor jezelf of om weg te geven
Op www.daaromkerst.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen voor jezelf of om bijvoorbeeld cadeau te geven. Bij meer dan tien stuks wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op de website www.daaromkerst.nl/bestellen-bulk.

Over Daarom Kerst
Daarom Kerst is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project worden kerken en particulieren ondersteund bij het bekendmaken van de betekenis van Kerst. Dit geschenk kan worden gebruikt om mensen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het kerstevangelie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify