Israël voor kinderen

Nieuws

08 november 2018 door New Faith Network

Israël voor kinderen: volg Stevie op reis!

Israël. Het beloofde land. Maar natuurlijk niet persé naast de deur. Dus hoe zorg je er voor dat jouw kinderen toch een mooie indruk krijgen? Nou, door met Stevie op pad te gaan. Gewoon vanuit je luie stoel. In de prachtige serie ‘Stevie’s Trek to the Holy Land’ gaan je kinderen op reis door het oude Israël, lossen ze een mysterie op én ontdekken ze hoe God één familie gebruikte om zich aan een belofte voor de hele wereld te houden. Benieuwd? Lees verder wat je kunt verwachten.

New Faith Network is een rijk gevuld christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten.

1.    De belofte van Abraham
Misschien hebben je kids zich wel eens afgevraagd hoe groot de ‘Zee van Galilea’ nou echt is. Of hoe moeilijk het is om de berg van Sinaï te beklimmen? Stevie neemt ze mee door het hele verhaal van Abraham. Van een bezoek aan Jeruzalem tot een rit op de rug van een kameel.

2.    Het wonder van Mozes
Een piramide inklimmen. Het kan niet anders dan dat je kinderen dat ook wel eens zouden willen doen. Stevie doet het voor ze. Hij ontdekt de wonderen die God deed in het leven van Mozes. Hij reist ervoor door Egypte en drijft op de Nijl.

3.    De troon van David
Benieuwd hoe het is om een echte held te zijn? Stevie ontdekt in Israël het leven van een jonge herder die koning wordt. Een koning met een boodschap voor iedereen.

4.    De zoon van de timmerman
In het land van de Bijbel gaat Stevie op zoek naar de echte Messias. Waar komt Hij eigenlijk vandaan? En hoe gebruikt God hem om zijn belofte waar te maken aan de nakomelingen van Abraham? Stevie lost het mysterie voor je op.

5.    De belofte van de Messias
Op zijn laatste tocht maakt Stevie het verhaal van de Messias compleet. Benieuwd waar het was dat Jezus op water liep? Hij laat het je zien.

Waar wacht je nog op? Breng je familie bij elkaar en ga samen op avontuur door Israël. Elke aflevering kijk je nu op New Faith Network, de grootste christelijke streamingdienst van Nederland.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher