Mooi

05 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

2-jarig jongetje raakt z'n armen en benen kwijt door bacterie

Op 29 september kreeg de 2-jarige Jeremiah Cox koorts en begon hij onophoudelijk over te geven. Zijn ouders, Ashley (19) en Nicholas (21), namen hem mee naar het ziekenhuis. De symptomen van de kleine jongen werden echter alleen maar slechter. Een zeldzame bacterie kostte hem bijna het leven. Familie heeft een actie opgezet om het gezin financieel te ondersteunen.

Toen Jeremiah in het ziekenhuis aankwam kreeg hij plotseling allerlei paarse plekken over zijn hele lichaam. Een onbekende bacterie zorgde ervoor dat zijn lichaam letterlijk begon af te sterven. De dokters gaven hem antibiotica en redde zijn leven. De bloedtoevoer naar de ledematen was echter al gestopt. De dokters hadden geen andere optie dan het amputeren van zijn armen en benen.

"Hij beseft nu dat zijn leven compleet veranderd is"

Niets meer hetzelfde
Zijn ouders Ashley en Nicholas zijn extreem dankbaar dat hun zoon het overleefd heeft, toch weten ze dat niets meer hetzelfde zal zijn. "Ik denk dat hij zich nu begint te realiseren dat alles weg is", zei Thompson in de Daily Mail. "Hij beseft zich nu dat zijn leven compleet veranderd is."

Om alles te financieren heeft de familie van Ashley een fundraise pagina opgezet. "Rekeningen pauzeren helaas niet in moeilijke tijden", schrijven ze. "Ashley en Nicholas moeten er zijn voor hun kinderen en wij moeten er zijn voor hun. Help ons, zoals je ook zelf geholpen zou willen worden en blijf voor ons bidden. Dank je wel."

Foto: Twitter


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher