Mooi

02 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Humberto Tan openhartig over huwelijkscrisis: 'Liefde heeft overwonnen'

In een nieuwe aflevering van 'Waar is De Mol?' reist Johnny de Mol samen met Humberto Tan en zijn dochter af naar Canada. Hier praten ze openhartig over de huwelijkscrisis die Humberto afgelopen jaar heeft gehad met zijn vrouw Ineke.

Toen lekte uit dat de voormalig RTL Late Night-presentator een affaire zou hebben gehad met NOS-presentatrice Dionne Stax.

Roerig jaar
Het is een roerig jaar geweest voor Humberto. Niet alleen vertrok hij bij RTL Late Night, ook op privégebied heeft hij de nodige klappen gekregen. De vermeende affaire met Stax zorgde voor een heuse huwelijkscrisis. "Zo'n verhaal gaat zijn eigen leven leiden", vertelt hij. "Ik heb veel gehuild, veel gepraat. Maar uiteindelijk moet je stoppen met janken en doorgaan."

'Het is voor niemand leuk geweest, maar de liefde heeft overwonnen'

Toch waren het deze momenten die Humberto en zijn vrouw dichterbij elkaar brachten. "Hoe meer er van buiten geschopt werd, hoe hechter we werden", legt de presentator uit. "Het had natuurlijk ook uit elkaar kunnen vallen, maar dat is niet gebeurd. Dat is echt heel bijzonder en waardevol."

Let love rule
"Het is voor niemand leuk geweest. Een heel jaar vol lessen en veel nederigheid. Maar zoals Lenny Kravitz het mooi zegt: 'Let love rule'. En, ja, de liefde heeft overwonnen." Een inspirerend voorbeeld voor omgaan met huwelijkscrises in onze (christelijke) omgeving!

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher