Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 november 2018 door Jeffrey Schipper

Linkse extremisten bekogelen demonstranten Mars voor Jezus met stenen

In Chili is een Mars voor Jezus op gewelddadige wijze onderbroken. Demonstranten die opkwamen voor het ongeboren leven zijn bekogeld met stenen, meldt Evangelical Focus

De mars in de Chileense hoofdstad Santiago was onderdeel van een nationale feestdagen van alle protestantse kerken in het land. De 120.000 demonstranten protesteerden onder andere tegen de liberalisering van abortuswetgeving. Zij beschouwen abortus als een bedreiging van de christelijke normen en waarden.

Volgens de politie verzamelde een groep van zo'n 150 antifascisten en anarchisten zich en gooiden ze met botte voorwerpen naar de demonstranten en de politie. Predikant Carol Espinaza laat weten dat ook kinderen door stenen zijn geraakt. "Mensen begonnen te rennen, ook moeders met kinderwagens. Kinderen huilden. Het was een grote chaos."

De organisatoren van de Mars voor Jezus lieten weten: "We zijn diep geraakt door de gewelddadigheden die onze mars hebben verstoord. Gelovigen die vreedzaam protesteerden zijn gewond geraakt. We roepen de Chileense autoriteiten op om maatregelen te nemen, zodat het niet nog een keer gebeurt."

Foto: Mars voor Jezus/Twitter

Reacties

(extreem) links begint de meest intolerante ideologie te worden.

En een van de meest gewelddadige.

Er is maar één mening en dat is hún mening, denk je anders dan wordt je fysiek en of geestelijk kapot gemaakt.Diversiteit, uh ja als die maar (extreem) links is.

Meer diversiteit is er niet.
R
Dat zijn ze al sinds 1917...
J
Abortus = MOORD!

Deze jaarlijkse "slachtpartij" van ca. 33.000 potentiële mensen in Nederland kun je gemakkelijk tegengaan, door: de navolgende maatregel!

Tenzij er medisch onderbouwd acuut levensgevaar is voor de zwangere vrouw, krijgt iedereen die bij een abortus helpt een gevangenis straf van minstens 3 jaar (tot minstens 15 jaar voor medisch specialisten)

En elke medisch geschoolde persoon, krijgt daarnaast AUTOMATISCH een levenslang beroepsverbod.Dan voorzeg ik, dat we ook geen mars voor het leven meer hoeven te houden!
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.