Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 oktober 2018 door Stichting HVC

Grote onrust in Pakistan na vrijspraak Asia Bibi

De vrijspraak van Asia Bibi zorgt in Pakistan voor veel onrust. Ons bereiken berichten over massale demonstraties, laat Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) weten.

Christenen in Pakistan vrezen dat deze agressie zich tegen hen zal keren. Veel christenen schuilen daarom in hun eigen huizen. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft inmiddels het reisadvies naar Pakistan gewijzigd. Er is serieuze dreiging. We vragen u te bidden voor vrede in het land en om veiligheid voor de christenen.

Ook Asia Bibi loopt gevaar. Extremistische groeperingen willen haar doden. Het is de bedoeling dat Asia Bibi de komende uren veilig het land uit wordt gebracht. Ook klinkt in Pakistan de roep om de rechters die Bibi hebben vrijgesproken de doodstraf te geven. Stichting HVC vraagt gebed voor de veiligheid van Asia Bibi en haar familie, maar ook voor de rechters en haar advocaat.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

B
Zie https://tora-yeshua.nl/2018/10/asia-bibi-vrij-gesproken-christenen-pakistan-nu-doelwit-moslims/

Met een artikel van het Gatestone institute, over de feiten, nl. een prijs op het hoofd van Asia Bibi van 375000 $ voor elke moslim, die haar vermoord.

En over een minister en een gouverneur, die al vermoord zijn in die 8 jaar dat ze in de dodencel zat, omdat zij zich uitspraken voor vrijlating.

Bedenk even dat de duivel regeert en aanbeden wordt in de islam, onder de naam "allah".

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)