Mooi

01 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Jongetje (6) in rolstoel krijgt een hartverwarmende verrassing

De 6-jarige Arik Forrester zit in een rolstoel. Door een chromosomale afwijking heeft de jongen namelijk moeite met zowel praten, als bewegen. De Amerikaanse Arik wilde zich voor een lokaal evenement verkleden, dus sloeg een groep vrijwillers de handen ineen om een perfect kostuum voor hem te ontwerpen.

De vrijwilligers die werken voor de non-profit organisatie Magic Wheelchairs creëerde een heus ruimteschip voor Arik. “Hij houdt van de ruimte, en zijn favoriete plaats is het planetarium in het museum van Denver," vertelt zijn moeder Monica tegen CBSDenver. "Het leek ons dus perfect om een ruimteschip voor hem te bouwen."

De X-wing starfighter, zoals ze het ruimteschip met een knipoog naar de 'Star Wars'-films genoemd hebben, paste precies op zijn rolstoel. Arik's dag kon niet op. Omring door allerlei mensen verkleed als stormtroopers en andere science fiction figuren reed Arik vrolijk rond in zijn ruimteschip. Monica: "Het is erg opwindend om hem te zien lachen en plezier te maken met iets waar hij mee kan spelen."

"Dat er zoiets moois voor hem is gemaakt, speciaal aangepast aan zijn rolstoel, is gewoon geweldig," legt Monica uit. "Ik wil iedereen die mee heeft geholpen hartelijk bedanken vanuit het diepst van mijn hart."


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher