Mooi

01 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Lotte zoekt nier: "Ik wil echt heel graag weer kunnen leven!"

“Hoi, ik ben Lotte en zou je willen vragen om dit filmpje te delen, want daarmee zou je mijn leven kunnen redden”, begint Lotte in deze aangrijpende video. Een jaar geleden kreeg Lotte een hersenvliesontsteking en werd ze in coma gebracht. Na acht dagen ontwaakte Lotte wonder boven wonder uit haar coma, maar de heftige ingreep had veel complicaties met zich meegebracht.

Hoewel Lotte ontzettend dankbaar is dat ze uit haar coma is ontwaakt, leeft ze nog altijd met de gevolgen. Een van deze gevolgen is het feit dat allebei haar nieren niet meer functioneren. Daarom is Lotte haastig op zoek naar een donor. "Ik heb één nier nodig om te kunnen leven!," legt ze uit. "En ik wil echt heel graag weer kunnen leven."

Om deze zoektocht succesvol te laten worden richtte Lotte zich tot Instagram met een indringende boodschap. Ze weet dat het niet niets is om een donor te zijn. Dat het een heel traject zal gaan worden. "Maar," zegt ze. "Je zou mij zo gelukkig maken."

Lotte: "Deel deze video alsjeblieft, en wie weet dat we samen een speld in een hooiberg zullen vinden." Laten we bidden voor Lotte dat ze snel een donor zal vinden, zodat ze weer volop kan genieten van het mooie leven dat ze heeft mogen ontvangen. 


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher