Mooi

31 oktober 2018 door Shehera Vega Sánchez

Moeder van drieling plaatst foto van haar post-zwangerschapsbuik

Maria (36) uit Kopenhagen is onlangs bevallen van een drieling en deelt een foto van haar buik na de bevalling.

Maria en haar man Anders hadden al een zoontje, toen ze het nieuws kregen dat er een twee dochters en een zoon bij zouden krijgen. Maria documenteerde haar hele zwangerschap op Instagram.

"Week naar week met de drieling," schrijft ze bij een collage van haar groeiende buik. "Het is nogal een avontuur geweest. Van de grote schok toen ik te horen kreeg dat het er drie waren, de reacties van mensen, de ontelbare controles tot aan alle voorbereidingen voor deze spannende gebeurtenis. Niks was gewoon. Ik ben blij dat we deze foto's gemaakt hebben, want de collage laat echt zien hoe groot mijn buik is geworden. Het is ontzettend raar om zo'n grote buik te hebben en nog raarder dat ik gewoon zo kan staan, zonder dat mij buik naar beneden valt!"

Inmiddels is Maria bevallen van haar baby'tjes. De drieling werd middels een keizersnede gezond en wel op de wereld gezet. Maria deelde een foto van haar buik één week na de geboorte van haar kids.


Drie weken later poste ze nog een foto van haar lichaam. "Vier weken na de geboorte van mijn drieling. Ik heb nog steeds een gek uitziende, hangende buik en ik ben verrast dat hij niet kleiner is geworden sinds de vorige foto die ik drie weken geleden heb gemaakt. Vrij teleurstellend moet ik eerlijk toegeven. Ik vind het niet fijn dat ik deze foto zo moet delen. Maar, het goede nieuws: het litteken van mijn keizersnede doet geen pijn meer en ik heb mij de afgelopen twee dagen voor het eerst weer als mijzelf gevoeld! Op deze hangende buik na dan natuurlijk..."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify