Mooi

31 oktober 2018 door Shehera Vega Sánchez

Moeder van drieling plaatst foto van haar post-zwangerschapsbuik

Maria (36) uit Kopenhagen is onlangs bevallen van een drieling en deelt een foto van haar buik na de bevalling.

Maria en haar man Anders hadden al een zoontje, toen ze het nieuws kregen dat er een twee dochters en een zoon bij zouden krijgen. Maria documenteerde haar hele zwangerschap op Instagram.

"Week naar week met de drieling," schrijft ze bij een collage van haar groeiende buik. "Het is nogal een avontuur geweest. Van de grote schok toen ik te horen kreeg dat het er drie waren, de reacties van mensen, de ontelbare controles tot aan alle voorbereidingen voor deze spannende gebeurtenis. Niks was gewoon. Ik ben blij dat we deze foto's gemaakt hebben, want de collage laat echt zien hoe groot mijn buik is geworden. Het is ontzettend raar om zo'n grote buik te hebben en nog raarder dat ik gewoon zo kan staan, zonder dat mij buik naar beneden valt!"

Inmiddels is Maria bevallen van haar baby'tjes. De drieling werd middels een keizersnede gezond en wel op de wereld gezet. Maria deelde een foto van haar buik één week na de geboorte van haar kids.


Drie weken later poste ze nog een foto van haar lichaam. "Vier weken na de geboorte van mijn drieling. Ik heb nog steeds een gek uitziende, hangende buik en ik ben verrast dat hij niet kleiner is geworden sinds de vorige foto die ik drie weken geleden heb gemaakt. Vrij teleurstellend moet ik eerlijk toegeven. Ik vind het niet fijn dat ik deze foto zo moet delen. Maar, het goede nieuws: het litteken van mijn keizersnede doet geen pijn meer en ik heb mij de afgelopen twee dagen voor het eerst weer als mijzelf gevoeld! Op deze hangende buik na dan natuurlijk..."

Dit bericht bekijken op Instagram

#postpartumbody â € 4 weeks after the birth of my triplets. 👶🏼👶🏼👶🏼 â € I still have a weird looking hanging belly, and I am a bit surprised it has not gotten smaller since my last picture three weeks ago. Kind of disappointing I must admit, and I am not too happy to share this picture. On the positive side the c-section scar doesn’t hurt anymore, and in the last two days I’ve almost felt like myself again! Except for this heavy sagging belly that is. 😆 I’ve been waiting for some belly bands that were shipped from the US several weeks ago, and they will finally arrive tomorrow. Can’t wait to try them on and see if they have any effect! â € â € #triplets #postpartum #impatient

Een bericht gedeeld door triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) op

Dapper van Maria om toch haar post-zwangerschapslichaam met ons te delen. Kinderen zijn het mooiste geschenk, maar desondanks kan het lastig zijn om te wennen aan je lichaam na de bevalling, vooral na een bevalling van een drieling. Gelukkig durft deze moeder haar onzekerheid over haar lichaam aan te kaarten. Een les voor ons als christenen!


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher