Adieu God

God

01 november 2018 door Dick van den Bos

Heleen Mees: "Ik vind het zo jammer dat ik niet in God geloof"

'Ben je gelovig?', is de vraag die Tijs van den Brink stelde aan Heleen Mees in Adieu God. Tot haar spijt zegt ze dat niet gelooft. "Maar ik vind het zo jammer. Onze premier zei er mooie dingen over. Dat is er een groter verhaal is dat ons bindt. Je wilt toch dat ons leven een boek is en dat het samen een verhaal is."

Ook zegt ze dat ze houvast mist. "Soms maak je fouten en die kunnen je hele leven veranderen. Het is soms moeilijk om te aanvaarden waar die fouten vandaan komen."

Bekijk onderstaande video en klik hier om de hele uitzending terug te kijken:

Reacties

T
Mevrouw Mees, als U het jammer vind niet in God te geloven, dan bent U op de goede weg. Lees de Bijbel en kom tot de ontdekking dat U voor eeuwig behouden bent als U Uw vertrouwen op de Heer Jezus stelt. Handelingen 16 vers 31. Ik wens U eindeloos mooie eeuwigheden toe!
REAGEER
Ik vraag me af hoe Heleen zonder groot verhaal weet dat ze iets fout doet. Andersom: als ze weet dat ze iets fout doet, waarom erkent ze dan geen groot verhaal? Als ze het jammer vindt dat ze niet in God gelooft, dan ligt het voor de hand dat ze zich bekeert. Of zou ze het dan jammer vinden dat ze wel in God gelooft, zou ze daar spijt van kunnen hebben?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify