Dichtbundel Dichter bij God

Nieuws

06 november 2018 door Scholten uitgeverij

Dichtbundel Dichter bij God verschijnt

Van nergens bang voor naar overal bang voor. Leo was 27, net getrouwd, 2 kinderen, eigen onderneming gestart en bestuurslid bij diverse stichtingen. Was nooit ergens bang voor, reisde de wereld over en stond overal vooraan.

Na het plotseling overlijden van zijn vader en later ook zijn schoonvader kreeg Leo Heuvelman te maken met angst- en paniekstoornissen. Hij kreeg paniekaanvallen in de kerk, op het werk, in de auto en thuis. Zijn leefwereld werd in korte tijd erg klein en zijn leven veranderde ingrijpend. Door intensieve therapie en gesprekken heeft hij geleerd om te gaan met zijn emoties. De zoektocht naar herstel liet hem voelen in zijn hart. De Heere opende zo een stroom van woorden en gevoelens. Hij liet hem talent voor dichten ontdekken waarmee hij nu Zijn kerk op aarde mag dienen. Sinds een aantal jaar deelt Leo zijn gedichten met een steeds groter wordende groep volgers op Facebook en Instagram (8000+) onder de naam Christelijke Gedichten. De dichtbundel Dichter bij God verschijnt 1 November bij Scholten Uitgeverij.

"Het staat vast dat de Heere met ons wegen gaat die we soms moeilijk begrijpen. Maar wat brengen ze ons ook mooie dingen en op plaatsen waar we anders nooit zouden komen! De Heilige Geest heeft mij gebracht op de weg van het schrijven van gedichten. Hij geeft mij elke keer weer inspiratie en woorden uit het hart. Vol verwondering ben ik over Gods leiding in deze weg. Mijn gedichten over Geloof, hoop & liefde mogen voor veel mensen, jong & oud tot inspiratie, hoop en steun zijn."

Over de auteur
Leo Heuvelman (1984) is getrouwd en vader van 4 kinderen. Leo is ondernemer met PPM Select, een werving & selectiebureau in de technische sector. Kerkelijk is hij lid van de Hersteld Hervormde gemeente Rotterdam Kralingse Veer.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify