God

30 oktober 2018 door Uitgeverij Gideon

Uitgeverij Gideon organiseert nieuwe challenge: Gods stem horen

Vanaf 31 oktober gaat de challenge Gods stem horen van start. De challenge wordt georganiseerd door Uitgeverij Gideon en is gemaakt aan de hand van het boek Gods stem horen van Hanneke van Dam.

Geloven is meer dan het onderschrijven van een serie leerstellingen over God en Jezus. God verlangt naar een intieme relatie met ons. Een relatie waarin we zijn aanwezigheid ervaren en zijn stem horen. En er gehoor aan geven. Is zo'n leven weggelegd voor gewone mensen? En zo ja, hoe spreekt de Schepper van hemel en aarde dan tot mij?

Deze challenge is bedoeld als een stimulans in je persoonlijke wandel met God en neemt je in 31 dagen mee langs verschillende onderwerpen en thema's. De challenge begint op 31 oktober en eindigt op 30 november. Tijdens de challenge ontvangen deelnemers elke dag een e-mail met daarin een stukje onderwijs over het onderwerp Gods stem horen en een praktische opdracht of vraag. Uitgeverij Gideon hoopt dat iedere deelnemer op deze manier Gods stem in zijn of haar eigen leven gaat herkennen, en dat ze een levensstijl ontwikkelen waarin intimiteit met God een belangrijke plaats heeft.

Deelname aan de challenge is gratis en kan via deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher