schoolmeisjes

Nieuws

29 oktober 2018 door Dick van den Bos

Amerikaanse schoolmeisjes wilden 15 studenten doden met satanisch ritueel

Meisjes van een school in Florida zijn gearresteerd nadat ze jonge studenten probeerden te vermoorden door middel van een satanisch ritueel. Twee schoolmeisjes van 11 en 12 werden gearresteerd in Bartow, Florida. Ze waren van plan om vijftien jongere studenten en zichzelf te doden.

Het lokale televisiestation WFLA legde vast dat de meisjes hoopten dat de moord hen 'ergere zondaars maakten, zodat ze zeker waren dat ze na de zelfmoord naar de hel zouden gaan, zodat ze met satan zouden zijn.' Volgens Fox 13 waren de meisjes van plan om "te steken en te doden."

"Ze wilden ten minste 15 mensen doden en ze wachtten in de WC op de kans om  mensen te overmeesteren om hen tot slachtoffer te maken." De politieofficier Joe Hall zei dit op een persconferentie, de dag na het incident.

Reacties

G
Tja only in America. Ik ben zelf Amerikaan en mijn eerste jaren in California doorgebracht en later nog eens 11 jaren toen ik volwassen was. Er zijn daar extreem veel ernstig gelovigen en ook veel verwarde mensen in het geloof. Kerk meetings en meetings bij elkaar ...dominees die vereerd en op een pedestal gezet worden. Mensen die hun laatste geld aan de dominee geven! In zo'n atmosfeer moet je natuurlijk niet gek opkijken als een heftige "tegenstroom"zich aandient....oorzaak en gevolg zou ik zeggen
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify