Ds. A. Vastenhoud

Nieuws

29 oktober 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Dinteloord: ds. A. Vastenhoud

De hervormde gemeente in Dinteloord verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. A. Vastenhoud verschijnt in Noord-Brabant op de kansel. Momenteel is hij actief als hervormd-missionaire predikant in Den Haag. De gemeente in Dinteloord was vacant sinds ds. F. J. M. van Veldhuizen in 2015 naar Sluipwijk vertrok.

Ook de hervormde gemeente in Noordhorn maakt binnenkort kennis met een nieuwe dominee. M. Krooneman gaat in de Groningse plaats voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat volgt daar de vorig jaar naar Oude Tonge vertrokken ds. M. Kreuk op. In Nuenen doet ds. mw. M. J. A. Schulz binnenkort intrede. De predikante uit Breda aanvaardde een beroep van de protestantse gemeente. 

In Papendrecht kan ds. A. L. van Zwet uit Putten aan de slag als gemeentepredikant. Wijk Oost is vacant in verband met het emeritaat van ds. P. J. Teeuw. De hervormde gemeente in Broek op Langedijk heeft een beroep uitgebracht op ds. A. Baas uit Amstelveen-Buitenveldert. Daar zag men ds. A. Hamstra drie jaar geleden vertrekken naar Zuidland.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher