special

Mooi

29 oktober 2018 door Shehera Vega Sánchez

Mooie brief voor alle moeders van een kind met een beperking

Blogger en moeder Alathea Jo schreef een bijzondere brief op haar Facebook. Alathea heeft een zoontje met een beperking en deze woorden zijn speciaal voor alle moeders in een soortgelijke situatie. "Wat jij doet is belangrijk," schrijft ze. "Het is het absoluut waard!" Lees de brief hieronder:

Lieve mama,

Ik wil dat je weet dat ik je zie.

Ik zie dat jij je kind naar behandelingen brengt, terwijl je vrienden hun kinderen naar de voetbal brengen. Je probeert allerlei afspraken en overleggen in te plannen, zodat je kind altijd het beste kan krijgen. Je kan soms uren achter je computer zitten, op zoek naar de dingen die je kind precies nodig heeft. Zonder te mokken sta je steeds weer vroeg op, ook al was de nacht ervoor misschien hectisch.

Ik weet dat je je onzichtbaar voelt, alsof niemand ziet wat je allemaal moet doen. Maar ik wil dat je weet dat ik het wel opmerk. Ik zie dat je steeds doorgaat. Iedere dag kies je ervoor om alles in je macht te doen om jou lieve kind het beste thuis, op school, bij behandeling en bij de dokter te geven. Wat jij doet is belangrijk. Het is het absoluut waard.

Soms heb je van die dagen waarop je denkt dat je niet meer verder kan. Alsof je het geen minuut langer vol kan houden, ik weet precies hoe dat voelt. Ik wil gewoon dat je weet dat je mooi bent, dat ik compleet met je meeleef, en dat je niet alleen bent.

Liefde is het allerbelangrijkste in het even, en liefde heb je zeker!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher