en Gaby

Levensverhaal

26 oktober 2018 door Dick van den Bos

Sean ziet zichzelf niet meer als homo: "Het was een misleidend label"

Sean is getrouwd met Gaby en hij heeft ook kinderen. Toch is hij nog steeds aangetrokken tot mannen, evenals tot zijn vrouw Gaby. "Mensen vragen mij, houd je jezelf voor de gek? Leef je in een leugen?" Dat zegt hij in een video van Vernieuwd, een organisatie die een verfrissend perspectief geven op de discussie rondom homoseksualiteit.

"Mensen denken dat ik gewoon biseksueel was, maar dat zelf nog niet was", vervolgt Sean. "Het is interessant om te zien dat mensen je verhaal willen herschrijven. Maar ik weet wat ik voorheen was en wat ik nu ben. Er is een grote verandering gekomen in mijn gevoelens."

"Ik kies niet meer om mezelf als homo te zien, dat label was de misleiding in mijn leven. Ik labelde mezelf op basis hoe ik me voelde en dat ging ik zien als de norm van hoe ik zou leven. Het stopte me in een box. In plaats van dat ik mezelf voor de gek zou houden, zoals mensen dachten, was het juist heel erg bevrijdend voor mij. Het gaf me helemaal geen vrijheid om onder het label te leven."

Bekijk de video om het hele verhaal van Sean te zien, en ook de reactie van Gaby. Ze vertellen hoe je er zeker van kunt zijn dat je huwelijk niet een grote ramp wordt door dit 'risico' aan te gaan.

Reacties

zie op VERNIEUWD.COM ook de levensgeschiedenis van Keesjan de Kruijf ... TOP!
REAGEER
J
JEZUS MAAKT ALLE DINGEN NIEUW.

HALLELUJA!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify