en Debbi

Levensverhaal

24 oktober 2018 door De Laatste Reformatie

Van New Age naar Jezus: "De Heilige Geest bezorgde mij een fontein van liefde"

Debby is geboren in Zuid-Afrka en ze is opgegroeid in België. Ze behoorde tot de Anglicaanse kerk en ze heeft een christelijke achtergrond. Maar de connectie met de kerk werd vager. "Langzaam nam de wereld het over en kwam ik in contact met New Age", vertelt ze.

"Mij werd verteld dat reiki iets goeds is en dat Jezus erdoor geneest. Dat leek mij goed en dus wilde ik dat ook. We waren bezig met reiki en ik heb healingen gedaan. Dat werd een hobby. We deden het vanuit een pagaans geloof, uiteindelijk. Maar toch had ik een erg leeg gevoel."

Rudi en Debby spraken tegen elkaar. "Er is iets niet juist, iets klopt niet." Ze legt het wereldje uit. "We gingen naar cursussen en betaalden extreem veel geld. Maar van binnen was ik helemaal leeg. Ik wist niet waarom. Waarom voelde ik me er niet beter door? Waarom is dit zo onvervullend?"

"Twee weken heb ik gebeden en uitgeroepen naar de Heer. Ik hoorde niets en voelde niets, maar ik ging door: ik wilde gewoon antwoord. Na twee weken bidden en uitroepen, zond God zijn Heilige Geest naar me toe. Het kwam als electriciteit door me heen. Van mijn voeten tot mijn lichaam. Net als een elektrische deken."

"Toen dat gebeurde, werd ik wakker en ik ging naar de wc. Ik zei tegen mijn man: er is iets gebeurd, ik voel stroom door mijn hele lichaam. Ik was zo gevuld met liefde. Een enorme fontein van liefde. Ik voelde Jezus en ik wist dat ik naar Hem terug moest gaan."

Reacties

Mooi. Hoop dat velen meer de leegte mogen ontvluchten en naar Jezus komen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher