Pil-Hun Park

Nieuws

24 oktober 2018 door Operatie Mobilisatie

De directeur van zendingsschip Logos Hope komt naar Nederland

Pil-Hun Park, voormalig pastor van de Sharang Community Church (20.000 leden) en sinds 2017 directeur van de Logos Hope, het zendingsschip van Operatie Mobilisatie, is in Nederland ter gelegenheid van het sponsordiner voor de Logos Hope (31 oktober, Urk).

In 2018 / 2019 brengt de Logos Hope een bezoek aan Latijns-Amerika. In Latijns-Amerika zijn de kerken de laatste decennia sterk gegroeid. De lokale kerk is nu klaar om zelf mensen uit te zenden. Het zendingsschip van OM, de Logos Hope, doet in twee jaar tijd twintig havens aan om de kerken hierbij te ondersteunen. Dat doen ze door aan boord en aan wal christenen te trainen zelf het Evangelie te verspreiden en lokale kerken te mobiliseren om zendelingen uit te zenden. Daarnaast worden er een miljoen Spaanstalige Bijbels uitgedeeld. Samen kunnen we het doel bereiken: het uitzenden van tweeduizend zendingswerkers vanuit Latijns-Amerika in de komende tien jaar, zodat steeds meer mensen Gods Woord ontvangen.

OM Nederland is overtuigd van de waarde en de impact van een bezoek van Logos Hope aan Latijns-Amerika. Om dit bezoek mede mogelijk te maken is Operatie Mobilisatie een campagne gestart: 'Gun Latijns-Amerika het Evangelie'.

Toelichting
Pil-Hun Park is geboren en getogen in Zuid-Korea, studeerde Bachelor of Arts aan de Koreaanse universiteit en volgde met een Master of Divinity op ChongShin Theological Seminary. Hij is jarenlang een van de rond de 100 voorgangers geweest van de Sharang Community Church in Seoul, Zuid Korea, een gemeente met rond de 20.000 leden. Sinds mei 2017 is hij directeur van de Logos Hope.

Sponsordiner 31 oktober, Urk
We nodigen tweehonderd gasten uit om hen tijdens een avondvullend programma te laten zien dat het bezoek van de Logos Hope aan Latijns-Amerika een belangrijke bijdrage levert aan de grote opdracht: drie miljard mensen te bereiken met het levensreddende Evangelie. Tijdens het diner ontvangen we speciale gasten zoals Henk Binnendijk, Paulino Diaz en Pil-Hun Park, directeur van de Logos Hope.

Lees hier meer over het werk van Operatie Mobilisatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify