Levensecht-tour

Nieuws

25 oktober 2018 door Tot heil des Volks

Tot Heil des Volks komt met derde Levensecht-tour

‘Een beetje drugs gebruiken is toch niet zo erg? Iedereen doet het, daar groei je wel overheen.’ Helaas zien we een andere realiteit: drugs maakt veel kapot in levens van mensen, hun relaties en de samenleving. Maar er is ook hoop! Na het succes van de afgelopen twee jaar komt de Levensecht-tour van Tot heil des Volks (THDV) terug. Het thema ‘Een bijzondere reis langs rauwheid en hoop’ is het uitgangspunt voor drie bijzondere avonden in het najaar van 2018.

Levensverhalen
Tijdens de avonden wordt een reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van THDV. Ook zijn er levensverhalen, bijvoorbeeld van Jelmer. In Ede en Vriezenveen deelt hij zijn verhaal en vertelt hij over de enorme impact van drugs op zijn leven en hoe hij kon breken met zijn verslaving. Ook zijn zus vertelt hoe het is om samen te leven met een drugsverslaafde. Daarnaast is er tijdens de avonden volop ruimte om kennis te maken met onze lokale Waypoint projecten die zich al jaren inzetten voor verslaafden en hun families.

Verbinden en inspireren
THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen op nieuwe muziek en is er ruimte voor de muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Sprekers zijn onder Gert Hutten, algemeen directeur THDV (10 en 17 november) en Fred Nijenhuis, manager Waypoint Bunschoten (3 november). Gastvrouw is Simone Schoemaker (THDV).

Data en locaties
3 november - Maranathakerk in Bunschoten
10 november - Baptistengemeente ‘Op Doortocht’ in Ede
17 november - Ontmoetingskerk in Vriezenveen

De avonden duren 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. De kerken zijn open om 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher