Nieuws

25 oktober 2018 door Soul Survivor

Soul Survivor The Weekend van 16 tot en met 18 november

Eind 2018 organiseert Soul Survivor een (mini)festival. Dit jaar draait Soul Survivor The Weekend om Jezus. Een weekend waarin je uitgedaagd wordt en zal groeien, vol seminars, een outreach en toffe avondprogramma’s. Het weekend is speciaal voor 18 plussers.

Het draait dit weekend om Jezus. Hoe is Zijn karakter en wat is Zijn hart voor de wereld? Welke kracht zit er eigenlijk in het evangelie en hoe dragen we die kracht uit?
In Jezus’ tijd op aarde stapte Hij op mensen af, vertelde Hij het goede nieuws en deed Hij wonderen. Hij zocht God op en was met Hem samen. Die twee onderdelen, de intimiteit en de kracht van Zijn leven, staan tijdens dit weekend centraal.

Of je Jezus nu al lang volgt of pas kort, we willen samen opnieuw onder de indruk raken van wie Hij is, zodat we écht kunnen zeggen ‘I am not ashamed of the gospel’. We hebben een sterk verlangen om de Heilige Geest te zien bewegen tijdens het weekend en om door Hem verrast te worden. Met elkaar willen we de tijd nemen om Hem te aanbidden, te luisteren naar Zijn woord en met en voor elkaar te bidden voor de kracht van de Heilige Geest.

Tijdens The Weekend gaat Soul Survivor samen met jongeren (18+) op zoek naar het avontuur met Jezus. Het weekend is erop gericht om jou toe te rusten in je geloof en je meer vertrouwd te laten raken met het werk van de Heilige Geest. Ben jij erbij van 16-18 november?

Over Soul Survivor
Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. We richten ons op tieners, jongeren, studenten en jeugdleiders. Bij ons staat groei in relaties centraal: je relatie met Jezus, met vrienden en met de wereld om je heen. Het is ons verlangen om jongeren toe te rusten Jezus zichtbaar te maken op de plek waar ze zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen doe je via deze pagina.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher