lady gaga

Mooi

23 oktober 2018 door Rik Bokelman

Lady Gaga geeft verbluffende speech in veel te groot mannenpak - en dit is waarom

"Ik bid dat we zullen luisteren, zullen geloven en meer aandacht zullen geven aan de mensen om ons heen," sprak Lady Gaga tijdens het 25ste Women in Hollywood event van Elle. De zangeres kwam voor de festiviteiten in een veel te groot pak opdagen. En dat vonden veel mensen maar raar. Waarom droeg de wereldster zo'n veel te groot mannenpak? De reden is bijzonder. 

 

Tijdens haar speech vertelde Lady Gaga waarom ze niet een of ander charmant jurkje uit de kast had getrokken, maar juist een veel te groot pak van Marc Jacobs. 

"Na tien jurken te hebben geprobeerd, met een verdrietig gevoel in mijn hart, leek het wel alsof alles wat er toe deed was hoe ik eruit zou zijn op de rode loper. En toen zag ik een veel te groot Marc Jobs pak in de hoek van de kamer." 

"Ik deed het aan.. 'Ja maar, die van Rodarte is zo mooi!' 'Maar de Raf Simons jurk, daar zie je er ook zo goed in uit!' 'Waarom doe je niet die van Brandon Maxwell aan? Of die van Dior?'"

"Het waren veel vragen. Het waren allemaal jurken." 

"Dit was een oversized mannenpak, gemaakt voor een vrouw. En toen begon ik te huilen. Want in dit pak voel ik me zoals ik me vandaag voel. In dit pak voel ik de waarheid over wie ik ben. En toen werd het duidelijk wat ik jullie wilde zeggen vanavond."

"Als een slachtoffer van seksueel geweld in de entertainment industrie, als een vrouw die nog altijd niet moedig genoeg is om zijn naam uit te spreken, als een vrouw die leeft met chronische pijn, als een vrouw die als kind al moest luisteren naar wat mannen mij vertelden te doen, heb ik vandaag besloten om de macht terug te grijpen." 

"Ik heb de kans om een verandering te maken," vervolgde Gaga. "Ik bid dat we zullen luisteren, zullen geloven en meer aandacht zullen geven aan de mensen om ons heen die het moeilijk hebben. Dat we een helpende hand kunnen geven. Een gezamenlijke kracht zullen worden voor verandering."

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

J
Tjongejonge, Jezus hater Gaga krijgt hier ook al een podium. Who 's next, Marilyn Manson?
E
Ik zou er maar niet zo zeker van zijn dat zij Jezus haat. Paulus was ook een Jezus hater maar werd een groot apostel. Bij ons in de kerk zitten ook zulke mensen. Totaal veranderd. En niet omdat we ze afgewezen hebben. Alle zondaars, hoeren en tollenaars kwamen naar Jezus. Bij hem ben je veilig. Wie bent u om haar te veroordelen? Of wie dan ook? Ik wil u vragen te getuigen van de liefde van Jezus.
Gaga maakt meer kapot dan je lief is.Dit is een trend die al jaren bezig is, popsterren e.d. spuien gif door de ether, om vervolgens een soort wereldverbeteraars te spelen.Trap er niet in.
REAGEER
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher