Máxima

Mooi

23 oktober 2018 door Redactie

Onze koningin Máxima krijgt slappe lach

Ze is niet zo vaak te zien in video's, maar als onze koningin Máxima wel te zien is, is dat genieten. Ook voor de vele koningsgezinde christenen in ons land. Het Koninklijk Huis deelt op Instagram gezellige filmpjes van de koningin, die haar lach af en toe niet kan inhouden.

Muziekonderwijs is belangrijk voor Máxima. Al jaren zet ze zich daarvoor in. In onderstaande video's praat ze met Linde die dwarsfluit speelt en met Maarten die trombone speelt. Al gauw krijgt onze koningin de slappe lach. 

Bekijk de fragmenten hier:

Dit bericht bekijken op Instagram

Maarten (10) is voor @meermuziekindeklas op bezoek bij Koningin Máxima! En hij heeft zijn trombone meegenomen 🎼. Maarten wil later graag professioneel muzikant worden en meespelen bij verschillende dweilorkesten. Nu speelt hij soms samen met zijn vader, opa en ooms in het orkest van Winterswijk. Vandaag vertelt hij Koningin Máxima meer over zijn instrument. Het hele fragment zien? Morgen zie je om 17.15 de eerste uitzending van de Lang Leve de Muziek Show op NPO Zapp. In deze muzikale scholenshow gaan klassen de strijd aan voor een plekje in de Grootste Schoolband van Nederland. #meermuziekindeklas #langlevedemuziekshow #muziekonderwijs #koninginmaxima 📹 @omroep.avrotros

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Foto: Instagram Koninklijk Huis


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher