Kerst

Nieuws

22 oktober 2018 door Kerknet

Amerikaanse school mag Jezus niet vermelden in kerstliederen

Een middelbare school in de Amerikaanse staat Virginia laat weten dat er op het jaarlijkse kerstconcert geen liedjes (meer) mogen gezongen worden waarin Jezus wordt vermeld, meldt Kerknet op basis van berichtgeving van Christian Today.

De maatregel moet vermijden dat de gevoelens van de steeds diverser wordende schoolbevolking gekwetst worden. Het kerstconcert was eerder ook al omgedoopt tot winterconcert. Diverse ouders hebben stevige kritiek geuit om dit besluit, omdat hiermee juist uitsluiting zou worden bevorderd.

Reacties

De oorlog tegen kerstmis is al heel lang bezig in de USA, maar de aanvallers beginnen vroeg dit jaar. Het komt overeen met de oorlog tegen Zwarte Piet, wat eigenlijk ook een oorlog tegen kerstmis is, dat verklaart de gelijktijdigheid. Het argument (gevoelens van de diverser wordende bevolking) is ook hetzelfde in beide oorlogen, even vals ook.
REAGEER
Diversiteit leidt tot uniformalisme.

Dus geen christelijke uitingen meer zichtbaar op school of in het openbaar.

Geen gebed, geen Jezus, geen Bijbel en geen kruizen zichtbaar, of op school.De film " Time Changer" geeft een goed beeld van hoe het in het Westen zover heeft kunnen komen.Het is een proces, dat steeds sneller lijkt te gaan.De christelijke feestdagen hebben denk ik ook hun langste tijd gehad.

Er komen andersoortige voor terug.........
B
Dag Hans,

Wat er voor terug komt, kun je beter maar duidelijk benoemen, om die paar laatste oprecht zoekende mensen wakker te schudden en de weg te wijzen, zie

https://tora-yeshua.nl/2018/10/nwo-zet-grote-stappen/

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher