Christelijke Hogeschool Ede

Nieuws

23 oktober 2018 door Christelijke Hogeschool Ede

Open Dag op Christelijke Hogeschool Ede

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 3 november 2018. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de tien voltijdopleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

De CHE biedt tijdens deze open dag informatie over de tien bacheloropleidingen (voltijd); Bedrijfskunde, Communicatie, Godsdienst Pastoraal Werk, HBO-ICT, Human Resource Management, Journalistiek, Leraar Basisonderwijs, Leraar Godsdienstonderwijs/Levensbeschouwing, Social Work en Verpleegkunde.

Tijdens de Open Dag is er een doorlopend programma waarin voorlichting wordt gegeven over studeren op de CHE. Docenten en studenten geven informatie over de opleidingen, de beroepen, de lessen en de praktijk. Op de uitgebreide markt krijg je bovendien informatie over o.a. studiekosten, toelatingseisen en studentenverenigingen.

Studiekeuzeworkshop ‘Jij en je toekomst’
Ga in drie kwartier aan de slag met een aantal belangrijke richtlijnen voor jouw studiekeuze tijdens de workshop ‘Jij en je toekomst’ onder leiding van het Studiekeuzekantoor. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Twaalf keer beste middelgrote hogeschool
De CHE is door de Keuzegids HBO 2019 voor de 12e keer uitgeroepen tot beste middelgrote hogeschool van Nederland. Met een score van 70,5 laat de CHE ook de grote hogescholen achter zich. HRM en Communicatie mogen zichzelf Topleiding noemen.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 6 december 2018 (18.30-21.00 uur). Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool, kunt u ook kijken op onze website: www.che.nl of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.

Aanmelden voor de Open Dag kan op de website www.che.nl/opendag.
Op 15 november 2018 (vanaf 18.00 uur) is er een Open Avond voor professionals.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher