Nieuws

15 oktober 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. J. Bogerd aanvaardt beroep hervormd Ermelo

De hervormde gemeente in Ermelo (wijk Zuid) verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. J. Bogerd (foto) uit Bunschoten gaat op de Veluwe aan de slag als opvolger van ds. J. A. de Koeijer die onlangs met emeritaat is gegaan.

In Bodegraven heeft de hervormde gemeente (wijk 2) een beroep uitgebracht op ds. A. Baas uit Amstelveen. In Bodegraven is men op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van ds. P. F. Bouter naar Bergambacht in 2016. Begin dit jaar overleed ds. Bouter na een ernstig ziekbed.

Ds. J. A. C. Olie denkt de komende maanden na over een mogelijk vertrek uit Genemuiden. De predikant heeft een beroep van de hervormde gemeente (Maranatha) in Delft ontvangen. Deze gemeente is sinds kort vacant in verband met het emeritaat van ds. H. Liefting.

De hervormde gemeente in IJsselmuiden-Grafhorst (wijk 2) heeft een beroep uitgebracht op ds. J. van Rumpt (Nunspeet). De gemeente is vacant in verband met het emeritaat van ds. J. A. Brussaard. Ds. C. van de Scheur (Veenendaal) heeft een beroep uit Eemnes ontvangen. Deze gemeente zoekt een predikant omdat ds. P. B. de Groot als zendingswerker naar Zuid-Soedan vertrekt.

Ds. F. Verkade gaat in de hervormde gemeente in Aarlanderveen aan de slag als hulppredikant. Verder blijft ds. T. Jacobs trouw aan de protestantse gemeente in Leiden. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit Gorinchem. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher