God

Nieuws

12 oktober 2018 door Hello Christian

Deze piloot redde 140 levens door gehoorzaam te zijn aan Gods stem

Een christelijke piloot in Indonesië leerde dat God levend is nog steeds wonderen doet. Vlak voor de massieve aardbeving die plaatsvond in het berggebied van Sulawesi, hoorde de piloot een duidelijke stem van God om te landen bij Palu. Om die reden heeft de piloot 140 levens gered.

“Al de hele vrijdag had ik een onbestemd gevoel en ik weet niet waarom”, zegt Mafella in een kerk in Jakarta. Hij luistert zeer frequent naar worshipmuziek tijdens zijn vluchten, en op die dag wilde ik de Heer zo goed mogelijk prijzen als ik kan”, zei hij.

Vlak voor het landen bij Palu airport, wat ligt tussen twee bergen, hoorde Mafella “een stem in zijn hart”, die hem vertelde om nog een extra ronde te vliegen alvorens te gaan landen. Ook kreeg hij de tekst van psalm 23: ‘Al ga ik door een dal van de schaduw des doods, ik zal geen kwaad vrezen want U bent bij mij.’

Na de landing, maakte de Heilige Geest duidelijk aan Mafella dat hij snel weer moest gaan vliegen. Hij gaf zijn mensen de instructie om een korte pauze te houden. “Ik ben niet eens de cockpit uitgegaan en vroeg de vliegtoren of we drie minuten eerder mochten opstijgen dan gepland”, zei Mafella.

Toen ze eindelijk opstegen, bleef Mafella de hendel indrukken zodat ze sneller vlogen. De verwoestende aardbeving raakte Palu en op dat moment raakten de co-piloten in paniek.

“Als we drie minuten later waren opgestegen, dan kon ik de 140 passagiers niet redden.  Want de landingsgrond schudde heen en weer zoals een gordijn die geblazen wordt door de wind”, zei Mafella.

Toen ze in Ujung Pandang aankwamen, ontving Mafella het bericht dat er een enorme aardbeving en tsunami in Palu heeft plaatsgevonden. “Het is belangrijk om de stem van God te horen”, zei Mafella. “Dan kunnen we de stem van God duidelijk horen door de Heilige Geest.”

Reacties

Prijs de Heer!
REAGEER
A
God's GENADE door Zijn Zoon Jezus Christus komt tot efficientie na acceptie vanuit vrije wil van Jezus in je leven, halleluja.
REAGEER
S
Was het voor de Heer niet efficiënter geweest om de hele aardbeving niet te laten plaatsvinden? Dan waren er 2000 levens gered.

Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher