lego beroofd

Nieuws

11 oktober 2018 door Redactie

Internet komt in actie nadat YouTuber is beroofd van $18.000 aan lego

Mensen komen massaal in actie voor een man die gek op lego is. De man, die op Youtube bekend staat als Republicattack werd door dieven beroofd van zijn kostbare verzameling lego, die meer dan $18.000 waard was. Wat een vrijgevigheid.

Vrijdag postte de man een hartverscheurende video met de titel 'Bye', dat op zijn kanaal met 12.000 subscribers verscheen. In tranen vertelde hij z'n fans dat hij met het maken van video's zou stoppen: hij had namelijk geen lego meer omdat er was ingebroken. "Ik weet niet wat ik nu moet doen," vertelde hij. "Het was echt m'n passie.. Dit is het einde van mijn kanaal.. Ik doe dit al vanaf dat ik kind ben." Op het Amerikaanse Reddit kwamen al snel mensen in actie, die massaal hulp aanboden. Zo kreeg het topic dat over hem ging binnen de korste keren 80.000 upvotes. Sommige mensen boden hun eigen lego aan om te doneren aan de man. Andere wilde maar al te graag geld doneren. 

Ook werd er al snel een crowdfundactie gestart. Inmiddels is er al bijna $20.000 opgehaald via een GoFundMe pagina. En daar kan heel wat lego van gekocht worden. Tot grote blijdschap van onze lego-goeroe natuurlijk. Die twitterde: "Ik ben heel erg verrast door hoe goed iedereen voor me is en ik had dit niet verwacht."

Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher