LGBT

Nieuws

08 oktober 2018 door Redactie

Britse dominee: “Christenen worden ‘vijanden’ door de LGBT-beweging”

Een Britse dominee die een kerk heeft in Canada heeft onlangs christenen gewaarschuwd die zich houden aan de Bijbelse leer over seksuele ethiek. Zij zullen volgens hem ‘vijanden van de staat’ worden vanwege hun overtuigingen. Dat meldt The Christian Post.

Ter illustratie verwijst The Christian Post naar een opvallend incident. Eerder dit jaar werd in Canada straatevangelist David Lynn twintig uur lang vastgehouden nadat hij werd beschuldigd van homofobe uitspraken. Een lesbienne beweert dat zij door Lynn 'pervers' en 'zondig' is genoemd, terwijl de man het Evangelie verkondigde. Uiteindelijk is Lynn zonder aanklacht vrijgelaten.

Peacock: “Je bestudeert de geschiedenis van het christelijke martelaarschap, ze werden vermoord, ze werden gedood, niet om uiteindelijk christen te zijn, hoewel we weten dat dat de reden is, maar omdat we vijanden van de staat zijn.”

De predikant zei verder dat de manier waarop over LGBT-onderwerpen wordt gesproken wat hem betreft erg belangrijk is. Hij voegde daaraan toe dat christenen vijanden van de staat zullen worden. En stelde daarbij de vraag: “Hoe zal jij reageren?”

Reacties

En dat niet alleen in Canada, maar in toenemende mate ook in Europese landen. Denk aan ons eigen Amsterdam. Triest genoeg om te zeggen. De vrijheid van democratie gaat ten koste van de vrijheid van christenen.
REAGEER
Het gaat niet om mensen afwijzen Liesbeth v Geest maar om het willen leven naar Gods wil. Dat mensen jou dan afwijzen is het gevolg dus draai het niet om aub.
REAGEER
Natuurlijk zal ik als getuige van Gods Waarheid door mijn staat als vijand worden beschouwd, als de regering daarvan wordt gevormd door mensen waarvan het denken verdorven is geraakt, omdat God hen verlaten heeft. Net zoals Jezus door de regering van zijn tijd werd vermoord op basis van valse beschuldigingen en dwaze wetten, verwacht ik samen met medechristenen ook op grond van onrechtvaardige wetten te worden gearresteerd. Dat geeft niet, want mijn ziel is behouden in Jezus Christus.
REAGEER
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher