Ds. M. M. van Campen

Nieuws

08 oktober 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. M. M. van Campen verhuist van Rotterdam naar Goes

Ds. M. M. van Campen gaat zijn gemeente in Rotterdam-Zuid verlaten. De hervormde predikant heeft een beroep uit Goes aanvaard. In De Levensbron zocht de kerkenraad een opvolger voor de vorig jaar naar Ridderkerk vertrokken ds. G. D. Kamphuis.

Eerder bedankte Van Campen voor beroepen uit Lienden en Delft. Hij staat sinds 2005 op de kansel in de Rotterdamse Maranathakerk. Twee jaar geleden vierde Van Campen zijn 25-jarig ambtsjubileum en zocht CIP.nl hem op: "Als dominee ben ik bevrijd van mensenvrees".

De hervormde gemeente in Lunteren moet verder zoeken naar een predikant. Ds. J. A. C. Olie kon daar ds. J. P. Nap opvolgen die onlangs met emeritaat ging, maar Olie blijft trouw aan zijn gemeente in Genemuiden. Ook ds. B. J. D. van Vreeswijk blijft op zijn post. De predikant uit Hattem heeft bedankt voor een beroep uit Enter, waar de hervormde gemeente vacant is vanwege het overlijden van ds. W. C. P. Bevelander.

In Andel staat na twee jaar weer een eigen predikant op de kansel van de hervormde gemeente. Kandidaat B. J. W. Ouwehand uit Kampen gaat daar voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. Hij volgt de in 2016 naar Middelburg vertrokken ds. B. J. P. de Bruin op. In Rijswijk verwelkomt de hervormde gemeente ds. L. Hoftijzer uit Rijnsburg als nieuwe dominee. 

De hervormde gemeente (wijk 3) in Barneveld ziet ds. J. van Rumpt (Nunspeet) graag komen. De kerkenraad is op zoek naar een dominee omdat ds. M. P. D. Barth vorig jaar aan de slag ging als legerpredikant. Ds. A. Vastenhoud denkt na over een mogelijk vertrek naar Dinteloord. Ook de hervormd-missionaire predikant uit Den Haag heeft een beroep ontvangen.

Reacties

J
Een bijzondere dienstknecht Gods! Ik wens je het allerbeste toe! Ik heb het altijd fantastisch gevonden dat je niet blindelings de leer volgde, maar ook zélf de schatten uit de Bijbel onderzocht. Daarmee heb je vele mensen mogen zegenen. Blijf daarmee doorgaan!
REAGEER
Wel een beetje echt jammer !!

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify