Ds. M. Krijgsman

Nieuws

05 oktober 2018 door Jeffrey Schipper

GGiN-predikant ontvangt honderdste beroep sinds zijn intrede in 2009

Ds. M. Krijgsman is deze week voor de 100ste (!) keer beroepen sinds hij in 2009 begon als gemeentepredikant. Sindsdien staat hij op de kansel in de Gereformeerde Gemeente in Nederland (GGiN) te Arnemuiden.

Het beroep is afkomstig van de GGiN te IJsselmuiden. Daar zoekt de kerkenraad sinds 1979 naar een predikant. Krijgsman bedankte in het verleden al vier keer eerder voor een beroep uit deze plaats. Eerder dit jaar bedankte Krijgsman voor beroepen uit Gouda-Gerbrandyweg, Vlaardingen, Urk, Geldermalsen, Waardenburg, Nieuwaal, Krimpen aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Monarch (Canada), Veenendaal, Pretoria (Zuid-Afrika) en Ochten.

Foto: Gereformeerde Gemeente in Nederland (GGiN)

Reacties

Hoe dan ook een ongezonde situatie. We mogen echt wel bidden voor deze man dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen.
J
Zullen we hem alvast wat extra wollen sokken kopen. `Naast je schoenen lopen` met de winter in aantocht zal wel geen pretje zijn.Deze dominee en zijn gemeente krijgen blijkbaar gemiddeld EEN (ongevraagde) beroeping per MAAND te verwerken.

MAAR als ik zijn `afwijzings score` bekijk, Weet hij niet alleen waar de de klok hangt, maar weet hij ook alles van de klepel af.Laat de `klok van Arnemuiden` maar rustig luiden, hij is blijkbaar `thuis bij deze gemeente.`

Wat je noemt `honkvast`.

Vaya con DIOSPraat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify