Anne Graham Lotz

Nieuws

03 oktober 2018 door Redactie

Anne Graham Lotz heeft uitzaaiingen: "Hier heb ik niet voor gebeden"

Anne Graham Lotz heeft toegegeven dat ‘het niet is wat ik heb gebeden’, nu ze complicaties van borstkanker heeft gekregen. Ook vertelde ze over het moeilijkste wat ze ervaart in deze strijd. Zo meldt The Christian Post.

Bij Graham Lotz is eerder borstkanker geconstateerd. Daarvoor werd ze geopereerd. “Gister (30 september) had ik mijn onderzoek een week na de operatie. De arts gelooft dat alles goed lijkt te genezen, waarvoor ik God prijs”, schreef ze op haar website

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Vallei van de schaduw
Nu vertelt ze dat de uitslag niet is waarvoor ze had gebeden. “Een spoor van kanker is gevonden in de lymfeklieren, wat een follow-up behandeling aanzienlijk beïnvloedt.” Op 18 oktober zal de dochter van Billy Graham beginnen met 18 weken chemotherapie en aanvullende behandelingen die zich uitstrekken over de komende twaalf maanden. “De avontuurlijke reis door de vallei van de schaduw zal langer duren dan verwacht.” 

Verkapte zegen
Kanker kan volgens Graham Lotz een ‘verkapte zegen’ zijn. “Kanker kan een voorbode zijn van het dragen van veel eeuwig fruit. Kanker kan een vitrine zijn voor Gods heerlijkheid.” 

Lees ook: Succesvolle operatie dochter Billy Graham: "Ik ben God zo dankbaar".

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify