Ds. G. J. Post

Nieuws

02 oktober 2018 door Jeffrey Schipper

CGK Ouderkerk aan den Amstel stemt over komst nieuwe dominee

In de zoektocht naar een nieuwe predikant is de christelijke gereformeerde gemeente (CGK) in Ouderkerk aan den Amstel uitgekomen bij ds. G. J. Post (foto) uit Nieuwpoort en ds. J. L. de Jong uit Soest. Op 7 oktober brengen gemeenteleden hun stem uit op één van de twee.

De gemeente is sinds kort vacant omdat ds. A. Versluis een beroep uit Ede heeft aanvaard. Hij was sinds 2012 verbonden aan de cgk te Ouderkerk aan den Amstel. Ds. Post ontving vorige week nog een beroep uit Genemuiden.

Ds. R. R. Roth denkt de komende tijd na over een beroep uit Hengelo. In de Overijsselse stad zoeken de gereformeerd-vrijgemaakten een opvolger voor de vorig jaar naar Groningen verhuisde ds. E. J. van den Bos. Roth staat momenteel in Oegstgeest op de kansel.

De gkv in Nijkerk-west ziet ds. A. M. Postma (Veendam-Wildervank) graag komen, omdat ds. M. J. C. Blok eerder dit jaar als docent in Zambia aan de slag ging. In de gkv in Bergen op Zoom kan A. J. Noort voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. Deze gemeente zoekt een dominee omdat de ziekte van Parkinson ds. T. de Boer het werk onmogelijk heeft gemaakt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify